×
Aleksei Kudrin
Ish-Ministri i Financave i Rusisë Aleksei Kudrin, i cili jo shumë kohë më parë
Kryeministri Vladimir Putin nuk ia ka aspak frikën zgjedhjeve të ardhshme presidenciale në Rusi dhe
Dukja e forcës së autoritetshme politike të krahut të dhjathtë në Rusi mund të bëhet rezultat i zgjedhjeve në Dumën Shtetërore - Dhomën e Ulët të parlamentit.
Ministri i financave i Federatës Ruse Aleksei Kudrin është tejet i preokupuar nga paaftësia e ekonomisë botërore për të përballuar shpejt dhe në mënyrë efikase sprovat e reja.
Kreu i një prej bankave më të mëdha të Rusisë "Sberbank" German Gref doli për privatizimin e bankave shtetërore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31