×
Hungari, 2 maj 2013
Sot në Budapest po zhvillohen bisedimet mes Ministrit të Jashtëm rus Sergei Lavrov dhe atij hungarez Janos Martonyi. Po sot, pak më herët, Ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë u takua me Kryeministrin e Republikës së Hungarisë Viktor Orban.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31