×
Hungari, Maj 2013
Një pensionist hungarez, gjatë udhëtimit të tij me skuter nëpër
Këshilli hungarez për çështjet e mediave gjobiti gazetën e pë
Marrëdhëniet mes Rusisë dhe Hungarisë kanë marrë një zhvillim të mirë në të gjitha fushat. Moska dhe Budapesti janë duke rritur intensivisht si partneritetin ekonomik, ashtu dhe bashkëpunimin në sferën humanitare. Kështu e karakterizuan në konferencën e përbashkët për shtyp në Budapest dialogun mes dy vendeve Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov, dhe homologu i tij hungarez Janosh Martonji.
Sot në Budapest po zhvillohen bisedimet mes Ministrit të Jashtëm rus Sergei Lavrov dhe atij hungarez Janos Martonyi. Po sot, pak më herët, Ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë u takua me Kryeministrin e Republikës së Hungarisë Viktor Orban.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31