×
Hungari, 16 mars 2012
Të enjten në Budapest u mbajtën mitingje pro dhe kundër politikës së Kryeministrit hungarez Viktor Orban.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31