×
Hungari, Mars 2012
Presidentit të Hungarisë Pal Schmitt iu privua grada shkencore e Doktorit për plagjiaturë. Një vendim i tillë u morr nga Komisioni i Universitetit prestigjioz të Mjekësisë në Budapest.
Të enjten në Budapest u mbajtën mitingje pro dhe kundër politikës së Kryeministrit hungarez Viktor Orban.
Një demonstratë e madhe anti-qeveritare u zhvillua të shtunën përpara godinës së Parlamentit hungarez në Budapest. Pjesëmarrësit e saj kërkuan dorëheqjen e Kryeministrit të vendit dhe qeverisë së tij.
Pjesëmarrësit e grupin ndërkombëtar të hakerëve “Anonymous
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31