×
Asambleja Federale e Rusisë, Dhjetor 2011
Modernizimi i sistemit politik të vendit duhet tu japë më shumë mundësi qytetarëve të vendit për të ndikuar në politikat dhe vendimet që prekin të drejtat dhe interesat e tyre.
“Në programin shtetëror të armatimeve deri në vitin 2020 theksi vihet në llojet e reja të armëve dhe teknikës ushtarake që janë të bazuara në teknologjitë moderne.
Në Mesazhin e vet të përvitshëm drejtuar Asamblesë Federale Presidenti Dimitri Medvediev
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev konfirmoi se Moska është e hapur për dialog konstruktiv dhe për punë të përbashkët konkrete me partnerët në lidhje me çështjen e mbrojtjes antiraket (MAR).
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev propozoi krijimin e televizionit publik në vend. Në përgjith
Dimitri Medvediev deklaroi mbi domosdoshmërinë e zhvillimit të një reforme komplekse të sistemit politik të vendit. Ai tha se i vë veshin dhe i kupton për mrekulli ata që dalin në favor të ndryshimeve.
Presidenti Dimitri Medvediev mendon se arritja kryesore e presidencës së tij është kapërcimi nga Rusia i krizës globale financiare pa pasoja të rënda, serioze.
Presidenti rus Dimitri Medvediev deklaroi se Rusia ka nevojë për zhvillim demokratik dhe jo për kaos.
Me jehonën përkatësisht rezultateve të zgjedhjeve për Dumën Shtetërore dhe reagimin ndaj tyre nga ana e shoqërisë e filloi sot Dimitri Medvediev Mesazhin e vet të përvitshëm drejtuar Asamblesë Federale.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev doli me Mesazhin e përvitshëm drejtuar Asamblesë Federale (Dumës Shtetërore dhe Këshillit të Federatës). Ky është Mesazhi i katërt i Dimitri Medvedievit si President i Federatës Ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31