×
Roskozmos, Mars 2013
Raketëmbajtëset e modelit "Proton-M" do të nxirren jashtë përdorimit pasi projekti
Agjencia Hapësinore Evropiane dhe Agjencia Federale Kozmike e Rusisë -“Roskozmos” - me disa muaj vones
Programi i luftës kundër rreziqeve kërcënuese kozmike do të zhvillohet në Rusi deri në fund të këtij viti. Kjo u njoftua nga Kreu i Agjencisë Federale Kozmike ruse - “Roskozmos”, Vladimir Popovkin. Gjatë fjalës së marrë në parlament ai tregoi për projektin e krijimit të qendës unike të destinuar për parandalimin dhe luftimin e kërcënimeve kozmike.
Njerëzimi në 20 vitet e ardhshme mund të humbasë orbitën gjeostacionare t
Grupimi orbital i sistemit satilor rus të navigacionit GLONASS është vendosur tashmë në v
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31