×
Tunizia, Tetor 2013

Një djalë i ri i panjohur detonoi rripin e kamikazes të ngjeshur në trupin e tij ditën e mërkurë në afërsi të një hoteli në qytetin Sousse në lindje të Tunizisë.

Zyra e lëvizjes islamiste në pushtet në Tunizi "An Nahda" në Kef u dogj ditën e enjte.

Në kryeqytetin e Tunizisë dhe rrethinat e tij u zhvilluan protesta masive kundër qeverisë.

Qindra protestues, të cilët kërkonin dorëheqjen e qeverisë, dolën në rrugët e kryeqytetit të Tunizisë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
26
27
28
29
31