×
Tunizia, 27 qershor 2013
Gjykata e rishqyrtoi çështjen e tre aktivisteve të lëvizjes FEMEN në Tunizi, duke ua reduktuar atyre dënimin në dëmin me kusht dhe vendosi për lirimin e shpejtë nga burgu të vajzave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30