×
deportim, 2013

BE-ja dhe Turqia nënshkruan një marrëveshje mbi kthimin në Turqi të emigrantëve të paligjshëm nga vendet e treta, të cilat kanë depërtuar në BE nëpërmjet territorit të Turqisë.

Bashkëpunëtorët e Departamentit të Hetimeve Penale të Moskës arrestuan një qytetar 40-vjeçar nga Izraeli, i cili për gjatë 8 viteve ka qenë në kërkim ndërkombëtar për një seri plaçkitjesh të armatosura dhe i dënuar në mungesë nga Gjykata e Jeruzalemit me 26 vjet heqje lirie, njofton shërbimi për shtyp i policisë së Moskës.

Shtetasit rusë, të arrestuar në territorin e vendeve të treta në bazë të akuzave të ngritura prej autoriteteve amerikane, shpesh deportohen në SHBA, ku ata rrallë i pret një gjykim i drejtë dhe i ndershëm, deklaroi në një takim të Komitetit të Dumës Shtetërore ruse për Mediat Ombudsmani i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë, Konstantin Dollgov.

Qindra të rinj në Paris kanë ngritur barrikada në afërsi të shkollës së vet dhe marshuan nëpër qytet në shenjë proteste kundër riatdhesimit të detyruar të familjeve të emigrantëve.

Ish-Kancelari gjerman Helmut Kohl planifikonte të dëbonte në kohën e vet nga vendi gjysmën e emigrantëve turq, njoftoi në faqen e saj të Internetit revista "Der Spiegel".

Sot SHBA-ja i dorëzoi Japonisë një ish-marinar ushtarak amerikan, i cili, siç dyshojnë, drejtonte rrjetin e trafikimit të drogës në bazën e Forcave Ushtarake Detare në Yokosuka pranë Tokios.

Të premten Patriarku i Moskës dhe i gjithë Rusisë Kirill vendosi një kurorë me lule pranë Monumentit të Pikëllimit në Talin - përmendores kushtuar heroinës së eposit kombëtar estonez Linda.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31