×
deportim, 2012
Më 26 nëntor Ministria e Punëve të Brendshme e Norvegjisë ka kërkuar ndjesë zyrtarisht për përfshirjen e saj në arrestimin dhe deportimin e hebrenjve gjatë Luftës së Dytë Botërore.
Gjatë kësaj jave Australia do të dërgojë grupin e parë të emigrantëve të paligjshëm në Nauru.
Britania e Madhe do të deportojë themeluesin e website WikiLeaks Julian Assange në Suedi. Sipas mediave
3 vejushat dhe 2 vajzat e ish Kreut të “Al-Qaeda” Osama bin Laden u dënuan me 45 ditë burgim për shkak të jetesës në mënyrë ilegale në pakistan. Për këtë njoftoi avokati i familjes së tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31