×
ambasada, 5 gusht 2013

Uashingtoni njoftoi se misionet diplomatike amerikane në një sërë vendesh në Afrikën e Veriut dhe Lindjen e Mesme do të mbeten të mbyllura për afro një javë për shkak të kërcënimit të ndonjë sulmi të mundshëm.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31