×
ambasada, 20 nëntor 2012
Një burrë i armatosur me thikë dhe sëpatë sulmoi rojen e ambasadës amerikane në Tel Aviv dhe u arrestua nga policia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
29
30