×
ambasada, Shtator 2012
Themeluesi i burimit të Internetit WikiLeaks Julian Assange foli përpara përfaqësuesve të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së nëpërmjet një lidhje video.
Protestuesit u mblodhën jashtë ambasadës amerikane. Ata thyen xhamat e ndërtesës dhe u përpoqën të futen në territorin e misionit diplomatik. Sipas disa të dhënave, protestuesit i vunë zjarrin disa makinave me targa diplomatike.
Me forca të reja shpërthyen përsëri ditën e enjte përleshje pranë Ambasadës së SHBA në Kajro.
Një i panjohur la në hyrje të zyrës së vizave një paketë të dyshimtë. Në vend po punojnë specialistët. Këtë incident nuk e kanë lidhur ende me trazirat në vendet arabe.
Dhjetëra njerëz u lënduan natën e kaluar si rezultat i përleshjeve të dhunshme pranë ambasadës siriane në Kajro.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30