×
ambasada, Gusht 2011
Policia suedeze mori me sulm godinën e Ambasadës së Libisë në Stokholm dhe arrestoi 7 persona. Në mëngjes ata e bastisën godinën duke përfituar nga mungesa e bashkëpunëtorëve dhe rojeve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31