×
Forum, Tetor 2013

Forumi "Inovacionet e hapura" tashmë që në vitin e dytë të ekzistencës së tij u shndërrua me të vërtetë në global, deklaroi në një intervistë ekskluzive për Radiokompaninë "Zëri i Rusisë" Zëvendëskryeministri i vendit, Arkadi Dvorkoviç, dhe prova më e mirë e kësaj është pjesëmarrja aktive në forum e kompanive të huaja dhe të rajoneve të Rusisë.

Rreth 300 ambientalistë, shkencëtarë, përfaqësues të administratave rajonale të Federatës Ruse, Japonisë, Kinës, Shteteve të Bashkuara, Republikës së Koresë do të marrin pjesë në Forumin ndërkombëtar ekollogjik "Natyra pa kufij" që do të hapet sot në Vlladivostok (Lindja e Largët e Rusisë).

Faza akute e krizës ekonomike globale u kapërcye, por shpresat për një shërim të shpejtë të ekonomisë globale nuk u shndërruan në realitet, deklaroi Presidenti rus Vladimir Putin gjatë fjalimit të tij në forumin e investimeve "Rusia thërret!" në Moskë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30