×
Forum, Qershor 2013
Në kuadër të Forumit Global të Mediave, që sapo u mbyll në Bonn, pjesëmarrësit diskutuan temën "Biznesi dhe të Drejtat e Njeriut".
Radiokompania “Zëri i Rusisë” mori pjesë në Forumin Global të Mediave që u mbajt në Bonn.
Duke marrë fjalën në mbylljen e Forumit Global të Mediave në Bon t
Duke marrë fjalën në mbylljen e Forumit Global të Mediave në Bon, Drejtori
Në kuadër të Forumit Global të Mediave, që po mbahet në Bonn, pjesëmarrësit diskutuan çështjet e lirisë së informacionit në vendet me ekonomi në zhvillim.
Duke marrë fjalën në Forumin Global të Mediave, i cili po mbahet në
Duke folur përpara pjesëmarrësve të Forumit Global të Mediave në
Siç vuri në dukje në hapjen e Forumit Global të Mediave të vitit 2013
Qeveria e Moskës nga data 13-15 qershor merr pjesë në forumin e kryetarëve
Sot në Moskë starton forumi ndërkombëtar "Njëzetëshja Civile" (Civil 20), në të cilin do të marrin pjesë përfaqësues të shoqërisë civile të vendeve të "Njëzetëshes së Madhe" ("G-20").
Sot në Ekaterinburg filloi punimet Forumi i Biznesit me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të kompanive të mëdha dhe të mesme finlandeze.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
15
16
22
23
24
25
26
27
28
29
30