×
Paris, Qershor 2013
Policia franceze arrestoi burrin që kërcënoi të hidhej nga Kulla Eifel në Paris.
Turistët u evakuuan në mënyrë emergjente nga Kulla Eifel në Paris për shkak se njëri prej vizitorëve të saj kërcënon të hidhet poshtë, njofton Agjencia France-Presse.
Gjuajtësi i ri multifunksional rus "Su-35S" (russ. "Су-35С") fluturoi nga aeroporti Zhukovskij në periferi
Rusia promovoi në Paris kërkesën e Ekaterinburgut për të pritur dhe organizuar Ekspozitën Ndërkombëtare - Expo 2020. Votimi për zgjedhjen e qytetit, i cili do të bëhet zot shtëpie i Expo 2020, do të mbahet në nëntor të vitit 2013 në Paris.
Siç theksoi në konferencën për shtyp në Paris Zëvendë
Sekretari i Përgjithshëm i Byrosë Ndërkombëtare të Ekspozitave, Vicente
Në sesionin e Asamblesë së Përgjithshme të Byrosë Ndërkombëtare të Ekspozitave, që po zhvillohet në Paris, u prezantua aplikimi i qytetit rus Ekaterinburg për pritjen e Expo 2020.
Gjatë prezantimit të aplikimit të Ekaterinburgut për pritjen e Ekspozitës Ndërkombëtare Expo 2020 në Paris në urën e Aleksandrit III u hap një pavijon, në të cilin Komiteti Organizativ zhvilloi dje pritjen formale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30