×
Paris, Tetor 2012
Itinerari "Moskë - Paris". Marshimi i kalorësve kozakë rusë përfundoi me sukses. Kuajt e racës së Donit, po ashtu si dhe 200 vjet më parë, kur të hipur mbi ta përshkuan Europën luftëtarët e korparmatës së prijësit (atamanit) legjendar rus Pllatov, e kaluan në mënyrë të shkëlqyer provën. Duke përsëritur rrugën e paraardhësve të vet, detashmenti i kozakëve përshkoi gati tre mijë kilometra.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31