×
Paris, 2011
Midis Moskës dhe Parisit filloi të qarkullojë treni direkt për pasagjerë. Sot
Mjeshtrat e punimit të qelibarit nga Kaliningradi për herë të parë prezantuan punët e tyre në Sallonin Ndërkombëtar të Trashëgimisë Kulturore “Carrousel du Louvre” në Paris.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31