×
gjuajtës, 17 qershor 2013
Rusia do të furnizojë Kinën me një parti të gjuajtësve të rinj multifunksionalë “Su-35” (russ. "Су-35").
Salloni më i vjetër ndërkombëtar i teknikës së aviacionit dhe asaj kozmike në Le Bourget të Francës për të pesëdhjetën herë me radhë po hap qiellin e vet për mysafirët e huaj. Mbi risitë që do t’u demonstrohen shikuesve në këtë Sallon Radiokompanisë "Zëri i Rusisë" i treguan ekspertët.
Një gjuajtës i Forcave Ushtarake Ajrore të Emirateve të Bashkuara Arabe u rrë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
5
6
8
9
10
11
12
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30