×
gjuajtës, 3 qershor 2013
Në Moskë po zhvillohen bisedimet në lidhje me afatin dhe vëllimin e furnizimeve në Siri të gjuajtësve multifunksionalë “MiG-29M/M2” (russ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
5
6
8
9
10
11
12
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30