×
Formula-1, 2012
Garuesi legjendar Michael Schumacher njoftoi se në fund të sezonit do të largohet nga "Formula 1
Në përvjetorin e pestë të garave të demonstrimit pranë mureve të Kremlinit të Moskës - Moscow City Racing - morrën pjesë pilotët më të mirë të "Formula 1". Ata të gjithë vunë në dukje se qarkullimi me automjet nëpër rrugët e kryeqytetit rus është kënaqësi e madhe dhe argëtim si për tifozët, ashtu dhe për vetë pilotët.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31