×
pavarësia, 13 nëntor 2012
Shtëpia e Bardhë do të duhet të marrë në shqyrtim peticionin online mbi daljen e shteteve të Texas-it dhe Louisiana-s nga përbërja e Shteteve të Bashkuara.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30