×
pavarësia, 2011

Më 26 gusht Abkhazia dhe Osetia e Jugut kremtojnë përvjetorin e tretë të pavarësisë në vet.

Autoritetet e Republikës së Sudanit të Jugut (Southern Sudan), e cila më 2 korrik fitoi zyrtarisht pavarësinë e vet nga autoritetet veriore në Kartum, vunë në qarkullim monedhën e vet – paund i Sudanit të Jugut.
Ish-Presidenti i Gjeorgjisë Eduard Shevarnadze mendon se Gjeorgjia duhet të njohë pavarësinë e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31