×
artikull

Në Internet-portalin e Agjencisë Informative "Rajoni i ri" u botua artikulli i veteranit të shërbimit të zbulimit Oleg Razumovskij. Përsiatjet e tij në të kanë tërhequr tashmë vëmendjen e mediave në Hungari, Sllovaki, ndërsa në ditët e fundit edhe në Poloni.

Kryeministri aktual i Rusisë dhe kandidati presidencial Vladimir Putin ka ndërmend të publikojë artikullin
Siguria në botë mund të garantohet vetëm së bashku me Rusinë dhe
Kryeministri rus Vladimir Putin shpreson se SHBA dhe vende të tjera do të marrin parasysh përvojën e hidhur të Libisë dhe nuk do të përpiqen të realizojnë në jetë skenarin e përdorimit të forcës ushstarake në Siri.
Deri në ditën e mbajtjes së zgjedhjeve presidenciale në Rusi kanë mbetur plot 2 javë. Këtë të hënë, më 20 shkurt, në një nga gazetat mbarëruse u botua edhe një artikull tjetër i Kryeministrit rus Vladimir Putin.
Investimet në sferën e arsimit do të bëhen prioritet i rëndësishëm buxhetor për Rusinë në dekadën e ardhshme.
Kryeministri dhe kandidati për president Vladimir Putin doli me artikullin e vet të pestë parazgjedhor kushtuar problemeve sociale.
Kryetari i qeverisë së Rusisë dhe kandidati për president Vladimir Putin publikoi të
Ish Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë dhe ish Kryeministri i Federatë
Në faqet e revistës "Newsweek" u publikua artikulli me titull "Si e humbi Europa Ukrainën".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31