×
Rumania, 17 janar 2012
Për të pestën ditë me radhë në Rumani po vazhdojnë demonstratat me kërkesën për dorëheqjen e presidentit. Në Bukuresht natën e kaluar u arrestuan edhe 113 protestues.
Nga demonstratat masive në Rumani janë përfshirë tashmë 40 qytete. Njerëzit janë të pakënaqur nga planet për shkurtimin e pagave, pensioneve dhe përfitimeve sociale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
19
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31