×
kredi, 20 mars 2013
Ministrat e Financave të Rusisë dhe Qipros nuk arritën të merrnin vendimin përfundimtar në lidhje me problemin e borxhit që ka prekur shtetin ishullor.
Ministri qipriot i Financave, Michalis Sarris, i cili kryeson delegacionin e vendit të tij gjatë vizitë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
21
22
23
24
26
29
30
31