×
kredi, 2011
Rusia do ti japë Qipros një kredi prej 2.5 miliardë euro. Kështin e parë Rusia do t’ia vërë asaj në dispozicion deri më 31 dhjetor.
Kina u ofroi shkëmbim udhëheqësve të Bashkimit Evropian. Pekini është
Presidenti rus Dimitri Medvediev nënshkroi ligjin federal sipas të cilit qytetarët do të mund të paguajnë para afatit kreditë e marra pa paguar gjobat. Për këtë është e domosdoshme vetëm të paralajmërohet kreditori 30 ditë përpara.
Sberbank i Rusisë dhe “Deutsche bank” do ti japin një hua të përbashkët prej 2 miliardë $ një prej ndërmarrjeve kryesore në Bjellorusi - “Belaruskalij”, njoftoi Kreu i Sberbank Herman Gref.
Rusia dhe Bjellorusia ranë dakort për dhënien e kredisë prej më shumë se 3 miliardë dollarë Minskut nga fondi i Shoqërisë Ekonomike Euroaziatike (EvrAzES), njoftoi Ministri i Financave të Federatës Ruse Aleksei Kudrin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31