×
rejting, Maj 2013
Rusia renditet në vendin e 13-të në botë përkatësisht numrit të familjeve që zotërojnë me miliona asete (aktive). Këto të dhëna përmbahen në raportin e kompanisë konsulente amerikane Boston Consulting Group.
Menjëherë me 6 pozicione - nga vendi i 48 deri në atë të 42 - u ngrit Rusia në renditjen e rejtingut të konkurrencës së ekonomive të mëdha. I tillë është rezultati i një studimi të zhvilluar nga Shkolla Zvicerane e Biznesit - IMD. Rritja tregon qartë për evidentimin e trendit pozitiv, vënë në dukje ekspertët.
Fluksi turistik ndërkombëtar në vitin 2012 u rrit me 3.8%, duke arritur shifrë
Sipas rezultateve të sondazhit global të Kelly Global Workforce Index, rusët e konsiderojnë të nevojshëm perfeksionimin e aftësive të tyre profesionale për një karrierë të suksesshme.
Ministria e Financave e Rusisë zgjodhi bankën “JPMorgan” si konsulente për promovimin
Moska zë vendin e 10-të në renditjen e tregjeve botërore me qiratë m
Më 13 maj favoritja e bookmakers-ave është Emmilie de Forest. Pozicionin kryesues interpretuesja nga Danimarka po e mban prej një kohe të gjatë dhe pozita e saj duket e palëkundur.
Afrika mund të spostojë Indinë dhe Kinën në rolin e "lokomotivës" të rritjes ekonomike globale. Për këtë thuhet në raportin e FMN-së mbi perspektivat e zhvillimit të ekonomisë së Afrikës në vitet e ardhshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
28
30