×
rejting, 1 nëntor 2012
Rreth 54% e të anketuarve deklaruan se Barack Obama duhet të fitojë në zgjedhjet e pritshme, ndërkohë kur 34% shprehen se ata besojnë në fitoren e kandidatit republikan Mitt Romney. Rreth 11% e të anketuarve pranuan se nuk kishin ndonjë mendim rreth kësaj çështje.
Ratings e Barack Obama dhe Mitt Romney, të cilët luhateshin në shtetin me rëndësi jashtëzakonisht të madhe për të dy kandidatët Virxhinia (Virginia), tani u barazuan. Këtë e dëshmon sondazhi, të cilin e zhvilloi për Radiokompaninë "Zëri i Rusisë" Illumination Multimedia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
29
30