×
rejting, Shkurt 2012
Ish Guvernatori i Massachusetts Mitt Romney fitoi në zgjedhjet paraprake (primary election) në dy shtete - Michigan dhe Arizona.
Sociologët po nxjerrin përfundimet e punës së tyre të vështirë, të tensionuar para zgjedhjeve presidenciale në Rusi. 27 shkurti është dita e fundit e lejimit të publikimeve të ratings të kandidatëve në fushatën presidenciale.
Gati 3/4 (73%) e qytetarëve rusë deklarojnë mbi synimin e vet për të marrë pjesë në zgjedhjet presidenciale dhe shumica e tyre planifikon ta japë votën e vet për kandidatin e partisë në pushtet, Kryeministrin aktual Vladimir Putin.
Agjencia ndërkombëtare e nominimit Fitch e uli rejtingun e kreditit afatgjatë të Greqis
Rejtingu elektoral i Vladimir Putin, kandidatit presidencial nga Partia “Rusia e Bashkuar”, po vazhdon të rritet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
25
26
28