×
rejting, 20 janar 2012
Kryeministri rus vazhdon, si dhe më parë, të ruajë pozita kryesuese në mesin e kandidatëve për president të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31