×
deklaratë, 2012
Avioni sirian i pasagjerëve, i kapur në hapësirën ajrore turke dhe i
Presidenti sirian Bashar Al-Assad shprehu keqardhjen e vet në lidhje me faktin që forcat mbrojtëse të vendit të tij më 22 qershor rrëzuan gjuajtësin turk.
Presidenti sirian Bashar Al-Asad deklaroi se vendi i tij është në gjendje lufte, njofton British Broadcasting Corporation (BBC).
Departamenti Amerikan i Shtetit është ngatërruar përfundimisht në deklaratat e veta. K
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31