×
Muzeu Ermitazh
Më shumë se 10 vjet mjeshtrat e Muzeut Ermitazh (Hermitage) të Shën Petersburgut janë angazhuar me restaurimin e tabllosë “Arratia në Egjipt” e Tiziano-s (“La fuga in Egitto” di Tiziano).
Tablloja e piktorit të famshëm venecian Giorgio da Castelfranco “Stuhia” (“Storm”) u ekspozua në Muzeun Ermitazh të Shën Petersburgut. Tablloja u soll për herë të parë në Rusi nga Galleria dell’Accademia në Venecia.
Më 18 maj kremtohet Dita Ndërkombëtare e Muzeve. Çdo vit ajo zhvillohet nën një devizë të veçantë. “Objektet do të tregojnë historinë tuaj” - e tillë është motoja e tanishme e kësaj Dite.
Vitin e kaluar koleksioni i Muzeut Ermitazh u plotësua me vepra të rralla arti, sende të gjetura gjatë gërmimeve arkeologjike dhe zbulimin e papritur të pikasur në muret e vetë muzeut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30