×
Davos
Parashikimet për të ardhmen e ekonomisë botërore, recetat e zhvillimit për Rusinë dhe perspektivat e tërheqjes së investimeve të reja në vend u diskutuan nga biznesmenët me emër dhe liderët politikë rusë e perëndimorë të mbledhur në Davos gjatë një dreke pune të biznesit organizuar nga Capital VTB.
Ekonomia ruse nuk do të shembet pa të ardhurat e përfituara nga shitja e naftës, deklaroi në seancën plenare të Forumit Ekonomik Botëror në Davos Kryeministri i Rusisë, Dimitri Medvediev.
Në Davos filloi punimet Forumi Ekonomik Botëror, i cili tradicionalisht mbledh së bashku liderët politikë dhe përfaqësuesit kryesorë të botës së biznesit. Delegacioni rus në këtë Forum kryesohet nga Kryeministri Dimitri Medvediev.
Kryeministri i Rusisë, Dimitri Medvediev, sipas axhendës së punës rezultoi ta kë
Kryeministri rus Dimitri Medvediev do të marrë pjesë në punimet e sesionit të 43-t
Evropën në të ardhmen e afërt e pret shitja e madhe e aseteve për plotësimin e kapitalit bankar.
“Unë mendoj se ne na presim reforma të mëdha, të paktën, në fushën ekonomike.
Problemet e eurozonës dhe rrugët e daljes nga kriza e borxheve ishin temat qendrore të ditës së parë Të Forumit Ekonomik Botëror të Davosit.
Banka Qendrore e Rusisë nuk pret falimentimin e zonës së monedhës unike evropiane dhe nuk planifikon të ndryshojë seriozisht strukturën e rezervave ndërkombëtare, njoftoi Nënkryetari i parë i saj Aleksei Ulukajev në margjinat e Forumit Ekonomik Botëror në Davos.
Shënimet e vëzhguesit Nikollai Dovzhenko mbi Forumin Ekonomik Botëror që po zhvillohet në Davos dhe komentimet e ekspertit mbi problemet globale të ekonomisë botërore. "Të përmirësohet gjendja në botë: nëpërmjet riperceptimit, shndërrimeve, reformimit!
Spektrin e gjerë të temave aktuale të rendit botëror të ditës do tu duhet të diskutojnë më 29 janar pjesëmarrësve të Forumit Ekonomik Botëror.
"Përmirësimi i situatës në botë: rikonceptimi, shndërrimi dhe rikonstruktimi"-nën një devizë të tillë në Davosin zvicerian po hapet mbledhja jubilare e 40 e Forumit Ekonomik Botëror.
 Përmirësimi i situatës në botë: rikonceptimi, shndërrimi, rindërtimi i saj"- nën një devizë të tillë po hapet mbledhja e 40 e Forumit të përvitshëm ekonomik në Davos.
Problemet globale të botës në ndryshim e sipër do të diskutojnë në Davos përfaqësuesit e biznes elitës dhe elitës politike botërore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31