×
Traktati i ri mbi ASO

Rusia mund të tërhiqet nga Traktati për shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO apo START), nëse SHBA-ja do të vazhdojë të zhvillojë sistemin e vet të mbrojtjes antiraketë, deklaroi Drejtori i Departamentit të Sigurisë dhe Çarmatimit në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Rusisë, Mihaill Uljanov (Mikhail Ulyanov).

Administrata e Barack Obama u dha udhëzime ekspertëve ushtarakë për të
Në Moskë nuk përjashtojnë daljen nga Traktati mbi reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO)
Në qoftë se procesi i dislokimit të elementeve të mbrojtjes antiraket në Evropë
Ratifikimi i Traktatit të ri mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO) do të forcojë në mënyrë të ndjeshme sigurinë në Europë, deklaroi Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Anders Fogh Rasmussen.
Traktati i ardhshëm ruso-amerikan mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO) duhet të ratifikohet njëkohësisht nga të dyja vendet.
Në Paris u hap forumi ndërkombëtar "Global Zero" për çarmatimin e plotë bërthamor.
Delegacionet e Rusisë dhe SHBA-s do të rifillojnë në Gjenevë negociatat për shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO).
Në Gjenevë do të rifillojnë të hënën negociatat e delegacioneve të Federatës Ruse dhe SHBA-s për Traktatit e ri mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO).
Pengesë kryesore për bashkërendimin përfundimtar të Traktatit të ri ruso-amerikan mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO), me sa duket nga të gjitha, vazhdon të mbetet problemi i Mbrojtjes Antiraket (MAR).
Përpunimi teknik i Traktatit të ri mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO) duhet të përfundohet në afate sa më të shkurtra.
Presidentët e Rusisë dhe SHBA-s, përkatësisht Dimitri Medvediev dhe Barak Obama diskutuan në një bisedë telefonike midis tyre perspektivën e nënshkrimit të shpejtë të Traktatit të ri mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO).
Rusia dhe SHBA në javët e afërta synojnë të përfundojnë punën për bashkërenditjen e Traktatit të ri mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO).
Këtë javë ekspertët e Moskës dhe Uashingtonit në Zvicër do të vazhdojnë punën mbi Traktatin e shkurtimit të Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31