×
kërcënim, Tetor 2013

Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov i quajti të papranueshme kërcënimet në adresë të Rusisë dhe vendeve të tjera që janë pro zgjidhjes paqësore të konfliktit sirian.

Dokumenti përfundimtar i takimit të "Grupit të Miqve të Sirisë" në Londër është një kërcënim i maskuar keq për përdorimin e forcës ushtarake kundër Damaskut, çka është absolutisht e papranueshme.

Policia e Serbisë arrestoi në qytetin Çaçak një person, i cili kërcënonte të vriste fëmijët e Kryeministrit të vendit Ivica Daçiç, njoftojnë mediat me referim tek informacioni i Ministrisë së Brendshme.

Kryeministri i Serbisë, Ivica Daçiç, njoftoi se atë e kanë informuar në lidhje me kërcënimet në adresë të familjes dhe fëmijëve të tij.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
29
30
31