×
kërcënim, Mars 2013
Letra me kërcënime adresuar gjyqtarit, i cili ndër të tjera merret edhe
Ministria e Punëve të Jashtme e Koresë së Veriut lëshoi deklaratën e radhës, e cila vërteton gatishmërinë e udhëheqjes koreanoveriore për vënien në përdorim të armës bërthamore.
Kryeministri i Polonisë Donald Tusk kohët e fundit ka marrë tre letra kërc
Gjatë ditëve të fundit Pheniani dhe Seuli kanë shprehur një sërë kërcënimesh në adresë të njëri-tjetrit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31