×
kërcënim, 2012
Ministri i Mbrojtjes së Finlandës Karl Haglund të dielën që kaloi mori një letër kërcënimi me vrasje.
Në Korenë e Jugut nënrepartet speciale të policisë dhe ushtarakët parandalojn
Sizmiologët kanë njoftuar formimin e një cunami pas tërmetit që ra sot në brigjet e El Salvador-it.
cunami, kërcënim, Oqeani Paqësor, Amerika Qendrore
Banorin e Seattle bashkëpunëtorët e shërbimeve speciale e arrestuan një ditë më parë. Sipas njoftimeve të grupit të hetimit, ai dërgoi në FBI një e-mail me kërcënime në adresë të Kryetarit të shtetit.
Agjentët e Shërbimit Sekret të Shteteve të Bashkuara arrestuan një burrë, i cili i dërgonte Presidentit Barack Obama e-mail me kërcënime.
Urdhri i Kalorësve Tamplierë (The Knights Templar) i është kërcënuar një sërë politikanëve norvegjezë me likuidim fizik, nëse terroristi Anders Breivik nuk do të pastrohet nga të gjitha akuzat që i janë inkriminuar atij.
Ambasada e SHBA në Moskë ka paralajmëruar qytetarët e vet, të cilët kanë ndërmend të ndjekin koncertet e Madonna-s në Rusi, se atyre u kërcënohet rreziku.
Nëse Izraeli do të marrë vendimin për të sulmuar objektet bë
Forcat e Armatosura të Rusisë do të kenë të drejtë të p
Në rast se informacioni mbi praninë e njësive të forcave të huaja speciale në territorin e Sirisë do të konfirmohet, atëhere ngjashmëria me skenarin libian do të bëhet absolute.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31