×
ngrica, Janar 2012
I ftohti i qëndrueshëm, që është vendosur që prej disa ditësh në Moskë (nga -18 deri në -20), do të vijë duke u përforcuar gjatë kësaj jave.
Në Jakuti (Yakuti) dhe në Lindjen e Largët të Rusisë sot në
Jakutia (Yakutia) - Republikë kjo në përbërjen e Federatës Ruse, e cila në verilindje të Siberisë - është mbërthyer nga ngricat e mëdha.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31