×
nëpunësit, Tetor 2012
Në Moskë "miratimi i rekomandimeve të Parlamentit Evropian për Këshillin e BE-s
Mbi 3.500 zyrtarë të Partisë Komuniste të Kinës (PKK) janë shpallur fajtorë dhe janë dënuar për mitmarrje në vitet 2010-2011.
Deputetët britanikë i rekomanduan qeverisë të publikojë emrat e të gjithë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
23
25
26
27
28
29
30
31