×
falimentim, 2012
Autoritetet e qytetit të famshëm turistik meksikan Acapulco e shpallën veten të falimentuar
Parashikimet mbi rrënimin që po troket në derën e eurozonës janë të lidhura direkt me mundësinë e falimentimit të Greqisë. Nëse ka falimentim, do të ketë edhe rrënim. Por bota ka parë falimentime “më vete”, jo një apo dy herë të vetme.
“Për shkak të krizës së “Malev” po ristrukturohet tregu dhe
Borxhet e kompanisë ajrore hungareze “Malev”, e cila pezulloi punën e saj në mëngjesin e 3 shkurtit, përbëjnë 270 milionë $, njofton Agjencia Bloomberg.
Një nga prodhuesit më të njohur botërorë të fotoaparatëve dhe filmave Kodak paraqiti deklaratën për falimentim.
falimentim, Kodak
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31