×
energjia elektrike, Janar 2011
Për rivendosjen e furnizimit me energji elektrike në qarqet e Moskës, Smolenskut dhe Tverit janë mobilizuar më tepër se 5 mijë veta dhe 1100 njësi teknike.
Në qarqet e Moskës, Tverit dhe Smolenskut më tepër se 400 pika banimi
Situata e furnizimit me energji elektrike të zonave periferike të Moskës (Podmoskovie) vazhdon të mbetet e tensionuar. Në 18 rajone të qarkut të Moskës është shpallur regjimi i situatës së jashtëzakonshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31