×
Këshilli NATO-Rusi, 2 shkurt 2012
Stërvitjet e përbashkëta kompjuterike midis NATO-s dhe Rusisë mbi mbrojtjen antiraket janë planifikuar për në mars të këtij viti në Gjermani, tha Zëvendësministri i Mbrojtjes i Rusisë për bashkëpunimin ndërkombëtar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29