×
Këshilli NATO-Rusi, 4 korrik 2011
Rusia shpreson se sistemi i mbrojtjes evropiane antiraket do të bëhet projekt i përbashk
Operacioni i NATO-s në Libi do të bëhet test për verifikimin e konceptit të ri strategjik të Aleancës së Atlantikut të Veriut, kurse diskutimet në lidhje me mbrojtjes evropiane antiraket - provë për marrëdhëniet mes Rusisë dhe NATO-s.
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Anders Fogh Rasmussen mendon se pozitat e NATO-s dhe Rusis
Rusia i bën thirje NATO-s për të kaluar nga frenimi i ndërsjelltë tek kundërshtimi i rreziqeve të përbashkëta kërcënuese.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31