×
peng, Tetor 2013

Në mars të këtij viti në provincën pakistaneze të Baluchistan persona të panjohur, të armatosur, rrëmbyen dy turiste nga Republika Çeke.

Njeriu, i cili ditën e premte kapi 3 pengje në një farmaci në qytetin amerikan Belmont të shtetit North Carolina, u arrestua nga policia.

Njeriu, i cili kishte kthyer në fortesën e tij një lokal të vogël gjerman në Freiburg, u kap dhe u neutralizua nga policia.

Televizioni libanez tregoi më 15 tetor në transmetimin e vet një video filmim, në të cilin figurojnë pilotët e linjës ajrore turke "Turkish Airlines" të rrëmbyer në Bejrut më 9 gusht të këtij viti.

Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq deklaroi mbi lirimin e 3 nga 6 bashëpunëtorët e organizatës të rrëmbyer në veriperëndim të Sirisë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30