×
peng, Shkurt 2013
Ushtarakët nigerianë në shtetin Borno rrethuan disa dhjetëra kilometra larg nga kufiri me Kamerunin një grup personash të armatosur, të cilët mbajnë peng shtatë qytetarë francezë, njoftojnë autoritetet lokale.
Një grup njerëzish të armatosur rrëmbyen 45 persona, kryesisht gra dhe fëmijë, të cilët po udhëtonin me autobus nga provinca siriane Idlib për në Damask, njofton kanali televiziv satelitor "Al-Mayadin". Detaje të tjera në lidhje me incidentin nuk njoftohen ende.
Fëmija 5-vjeçar, të cilin një burrë i armatosur e mbajti peng p
Dy shtetasit rusë, të kapur nga militantët në Siri në dhjetor të vitit 2012, u liruan, njofton Ministria e Jashtme e Rusisë. Së bashku me ta u lirua dhe një shtetas italian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28