×
peng, 18 janar 2013
Norvegjia do të kryejë hetimin e saj për rrëmbimin e punonjësve
Ambasadori i Algjerisë Sid Ali Ketrandji u thirr ditën e premte në Ministrinë e
Sulmi i militantëve mbi kompleksin e naftës dhe të gazit të kompanisë
Britania e Madhe duhet të jetë e përgatitur për përkeqë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
19
20
22
23
24
26
27
28
29
31