×
Londra, Gusht 2011
Duke dalë me një fjalim në Qendrën e rinisë në Oksford, teksti
Në lidhje me trazirat masive që kanë përfshirë vendin parlamentarët britanikë do të mblidhen sot në një takim urgjent.
Autoritetet e Britanisë së Madhe po arrijnë gradualisht të rivendosin rendin në Londër dhe në qytete të tjera të mëdha të vendit.
London, Birmingham, Liverpool, Bristol - qytetet më të mëdha të Anglisë - janë shndërruar në zona trazirash e përleshjesh.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31